Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - این روزها اخبار مختلفی از کم‌آبی در اقصی نقاط کشورمان منتشر می‌شود اما تشنگی قابل تامل روستاهای اطراف سرچشمه‌ رودخانه‌های کارون و زاینده رود حکایت از تعلل مدیران سابق در رفع مشکلات دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد ، استان چهار محال و بختیاری سرچشمه 3 رود بزرگ کارون، زاینده‌رود و دز است که با وجود چشمه‌های فراوان در سال‌های گذشته 11 درصد آب کل کشور را تامین کرده ولی معضل تامین آب شرب منطقه نکته‌ای قابل تامل است که به گفته بسیاری از کارشناسان نشان از تعلل مدیران گذشته در این زمینه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌توجهی مدیران اسبق در زمینه تامین آب شرب این مناطق علی‌رغم منابع غنی باعث شده تا امروز  ساکنان سرچشمه‌های پرآب‌ترین رودهای ایران خود با مشکل کمبود آب و کاهش کیفیت آب روبه‌رو باشند ، به طوری که بسیاری از روستاهای استان چهارمحال و بختیاری با تانکر آبرسانی می‌شود.

پربارش‌ترین شهرستان استان با مشکل آب مواجه است

همچنین برخی از روستاها که آب مورد نیازشان را دارند از کیفیت پایین آن رنج می‌برند، یکی از مناطقی که مشکل جدی آب شرب دارد،  شهرستان کوهرنگ است، شهرستانی که در فصول سرد و نیمه سرد، روزهای پربارشی را تجربه می‌کند که به نوعی پربارش‌ترین شهرستان این استان است.

آب چشمه دیمه شهرستان کوهرنگ معدنی است و خواص درمانی بسیاری دارد، در این شهرستان روستاهایی وجود دارد که مردم آن از نبود آب شرب پایدار و با کیفیت پایین رنج می‌برند.

به گزارش تسنیم، شبکه لوله‌کشی فرسوده آب نیز در روستاهای شهرستان کوهرنگ موجب کاهش بیشتر کیفیت آب شده که اگر اصلاح شود مشکل کیفیت آب این منطقه تا حد زیادی مرتفع می‌شود.

عدم تامین آب شرب 23 روستای کوهرنگ در سایه تعلل مدیران سابق

شهباز اکبری، سرپرست فرمانداری کوهرنگ در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد ، با اشاره به اینکه شهرستان کوهرنگ سرچشمه رودهای بزرگ کارون و زاینده‌رود و همچنین قسمتی از رود دز است، اظهارداشت: با وجود این تعدادی از روستاهای این شهرستان  در تامین آب شرب پایدار و مناسب مشکل دارند.

سرپرست فرمانداری کوهرنگ افزود: تعداد 6 روستا در بخش مرکزی و 17 روستا در بازفت آب شرب مناسب ندارند، در صورتی که شرایط برای انجام عملیات آبرسانی وجود داشته اما متاسفانه مدیران گذشته تعلل کردند و این کار انجام نشد اما شرایط برای حل مشکل مردم شهرستان کوهرنگ محیا است و فقط نیاز به اعتبار دارد.

وی با اشاره به اینکه این روستاها مشکل تامین آب ندارد و مشکل مربوط به کیفیت آب و شبکه آبرسانی است، گفت: برخی از منازل این روستاها لوله کشی آب دارد اما فرسوده است برخی از مردم نیز از آب چشمه استفاده می‌کنند و برخی نیز از مخازن آب پیش‌بینی شده استفاده می‌کنند.

اکبری عنوان کرد: طی 2 ماه گذشته 3 مورد از مشکلات مردم در حوزه آب کشاورزی و شرب حل شده و در بحث اعتبارات سفر هیئت دولت به استان چهارمحال و بختیاری پیش‌بینی شده که حداقل 50 تا 60 درصد مشکلات روستایی شهرستان کوهرنگ در حوزه آب شرب و کشاورزی مرتفع شود.

190 میلیارد ریال اعتبار برای آب شرب منطقه دهناش

سرپرست فرمانداری کوهرنگ با بیان اینکه با نزدیک شدن به فصل تابستان ممکن است کیفیت آب این مناطق تغییر کند و مشکل بیشتر شود، خاطرنشان کرد: در منطقه دهناش 19 میلیارد تومان اعتبار  برای تامین آب شرب پایدار و با کیفیت در نظر گرفته شده و با این فرایند مشکل کیفیت آب در بازفت حل می‌شود.

آب شرب نباید در صنعت شهرک و خارج شهرک مورد استفاده قرار بگیرد‌ مشکل آب شرب مردم "اشتهارد" با تکمیل رینگ آبرسانی استان البرز برطرف می‌شود مشکل آب شرب 300 روستای لرستان توسط بسیج سازندگی برطرف می‌شود

وی گفت: در حال حاضر شهر چلگرد از طریق چشمه کوهرنگ و تونل اول آبرسانی می‌شود و بقیه روستاها از دهنو تا مرز بابا حیدر از خط لوله کوهرنگ به شهرکرد آبرسانی می‌شود و مشکلی از نظر کیفیت ندارد.

انتهای پیام/7540/ی

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان کوهرنگ تامین آب شرب تعلل مدیران زاینده رود کیفیت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۵۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد

رئیس شورای اسلامی شهرستان سامان با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود گفت: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

غلامرضا چهلگردی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: با وجود چهارهزار جوان دارای مجوز فعالیت از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تکمیل ساختمان فرهنگسرای شهرستان سامان ضروری و نیازمند اعتبار لازم است.

وی با اشاره به لزوم اختصاص اعتبار برای تکمیل ساختمان اداره ثبت احوال شهرستان سامان، گفت: ساخت ساختمان اداری ثبت احوال حدود پنج سال پیش شروع شده و سه سال است که کاملاً تعطیل شده است، همچنین تکمیل ساختمان بخشداری زاینده رود، احداث بیمارستان محلی شهرستان سامان و ساماندهی مسیل اصلی شهر سامان و ایمن‌سازی آن نیازمند تخصیص اعتبار مناسب است‌.

رئیس شورای شهرستان سامان ادامه داد: جاده سامان به تیران به عنوان یکی از محورهای اصلی ورودی استان و تکمیل جاده سامان به قراقوش با توجه شرایط خاص این جاده، باید در اولویت کاری قرار داده شود.

چهلگردی با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود، افزود: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

کد خبر 749212

دیگر خبرها

  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • آبی که از سرچشمه گل آلود می شود ؛ داستانی تکراری این بار در روستای سرکلاته کردکوی
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • انتقال آب رودخانه ماربر، تیشه‌ای بر ریشه رودخانه و سد کارون۳
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد