Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-03@02:38:47 GMT

آب خوش از گلوی شادگان پایین نمی‌رود

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۹۱۰۰۴

آب خوش از گلوی شادگان پایین نمی‌رود

تامین‌نشدن حقابه تالاب هورالعظیم، مرگ گاومیش‌ها و بی‌تکلیفی کشاورزان در پی اصلاح برنامه کشت تابستانه استان ازجمله دلخوری‌ها و مطالبات مردم خوزستان در دو ماه گذشته بود و پاسخ مسؤولان به مطالبات مردم نهایتا به کافی‌نبودن آب پشت سدهای اصلی خوزستان ختم ‌شد و مسؤولان استانی با انکار اتفاقات پیش‌آمده، مردم تشنه را این‌بار تشنه گفت‌وگو و شفافیت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خلال تنش آبی تیر سال‌جاری در خوزستان و پوشش گسترده خبری آن و البته سوءاستفاده برخی‌ها از مطالبات بحق مردم این استان اما آنچه مغفول ماند مورد بررسی قرار نگرفتن علل و دلایل به‌وجودآمدن تنش‌های گاه و بیگاه آبی؛ چه سیل و چه خشکسالی در خوزستان و آینده نزدیکی بود که تحت‌تاثیر تنش آبی اخیر رخ می‌داد.

چند روزی می‌شود که مردم شهرستان شادگان به دلیل شوری بیش از حد آب شرب در صف تصفیه‌خانه‌ها ایستاده‌اند و امروز همان آینده‌ای رقم خورده‌است که در پی تنش‌ آبی دو ماه گذشته در انتظار مردم خوزستان بود و در نهایت مردم خوزستان باید تا شروع سال آبی جدید یکه و تنها روزهای خود را با بی‌آبی، کم‌آبی یا کیفیت فاجعه‌بار آب‌شرب سپری کنند.

گزارش پیش‌رو روایت میدانی خبرنگار جام‌جم از صف‌های مردم شادگان برای خرید آب‌شرب در پی کاهش دبی آب رودخانه کارون است.

هرچند پیش از این نیز آبی که به‌نام آب‌شرب در خوزستان معروف است تنها برای شست‌وشو قابل استفاده بود و هیچ‌گاه نمی‌توان بدون تصفیه از آن برای شرب استفاده کرد اما کیفیت همان آب نیز در شادگان از گذشته بدتر شده و تقریبا دو هفته‌ای می‌شود که آب‌شرب شهرستان شادگان به‌دلیل بالابودن «ای‌سی» رودخانه کارون شورتر از پیش، کدر و بدبو شده‌است تا جایی که تصفیه‌خانه‌ها و مراکز فروش آب‌شرب در شادگان توان تصفیه این میزان از ای‌سی را ندارند و اکثرشان برای ازکارنیفتادن و استهلاک دستگاه تصفیه آب‌شان مجبور به خاموش‌کردن و تعطیل‌کردن دستگاه‌های تصفیه‌ها شده‌اند. همچنین دستگاه‌های تصفیه خانگی نیز عملا توان تصفیه آن مقدار ای‌سی را نیز ندارند. صبح روز جمعه حدود ساعت 7 و 30 دقیقه صبح است. چند روزی می‌شود که در خوزستان هوا زیر 50درجه رفته و تقریبا در سایه باد خنکی می‌وزد. کنار تنها تصفیه‌خانه‌ای که در چند روز اخیر به مردم شادگان آب‌شرب تصفیه‌شده می‌فروشد، ایستاده‌ایم.

همان دقایق اول حضورمان زنی با پوشش عربی خوزستانی، بشکه به دست برای خرید آب می‌آید. می‌پرسم مگر آب ندارید؟ می‌گوید آب داریم ولی آن‌قدر شور و بدبو است که نهایتا بتوانیم برای شست‌وشو از آن استفاده کنیم. ولی کدام شست‌وشو؟ چشم‌هایمان موقع شست‌وشو از شدت شوری آب می‌سوزد. به اجبار فقط برای پخت‌وپزمان آب می‌خریم زیرا نمی‌توانیم برای تمام مصارف روزانه آب‌مان، آب خریداری کنیم.

بشکه‌‌هایش را در صف می‌گذارد و به خانه‌اش که همان حوالی است برمی‌گردد. با این‌که تازه اول صبح روز تعطیل است اما دم محل فروش آب تصفیه کم‌کم در حال شلوغ‌شدن است. مردم پشت ماشین‌، موتور سه‌چرخه و هر وسیله نقلیه‌ای که دارند را پر از بشکه کرده‌اند تا برای مصرف روزانه‌شان آب بخرند.
حالا دیگر صف طویلی از بشکه‌ها و آدم‌های تشنه آب سالم و شیرین تشکیل شده‌است. صفی که اگرچه همیشگی نیست اما تصویر غریبی نیز در خوزستان محسوب نمی‌شود.

40 دقیقه راه برای رسیدن به آب

با کمی فاصله از صف ایستاده‌ام که یکی از شهروندان یک بطری آب از محل فروش آب تصفیه پر می‌کند و نزدیکم می‌شود.

از دور فریاد می‌زند: «خانم ببینید! این آبی است که این روزها با نام آب تصفیه‌شده در حال استفاده از آن هستیم.» بطری‌ای که در دستش قرار دارد را بالا می‌برد. نور آفتاب به آب کدری که درون بطری است می‌خورد و به‌وضوح ذرات آلوده‌کننده آب را مشخص می‌کند. آب را در کف دستش می‌ریزد و مدام می‌گوید فکر می‌کنید نمی‌دانند؟ فکر می‌کنید قبل از شما کسی ننوشته یا عکس نگرفته؟ نامش عباس آلبوخنفر است و از روستای بحاث از دهستان حسینی آمده‌است. آلبوخنفر می‌گوید هر روز در دو نوبت صبح و شب برای پر کردن بشکه‌های آب‌شان 40 دقیقه به شادگان می‌آید اما همین آبی که روزانه این همه زمان برایش صرف می‌کند نیز آب سالمی نیست.

3ساعت آب در شبانه‌روز

خودروی پژویی کنار محل فروش آب تصفیه توقف می‌کند. صدای بلند مداحی‌ای از ماشین پخش است و مداح چندباری نام کربلا را تکرار می‌کند. مردی که درون خودرو بود پیاده می‌شود و بشکه‌های آب را در صف قرار می‌دهد. مداحی، شوری آب و تشنگی؛ تصویر متناقضی در هزار و سیصد و خرده‌ای سال پس از عاشوا ایجاد می‌کند که با روزمره مردم خوزستان گره خورده‌است. انگار فرقی ندارد چقدر از کربلا گذشته؛ هر جا تشنگی باشد و ظلم، نام اباعبدا... به میان می‌آید و کربلا تداعی می‌شود.

جواد عساکره می‌گوید از روستای آبشار قدیم آمده‌است و چند ماهی می‌شود در تمام شبانه فقط سه ساعت آب وصل است. دورقی عنوان می‌کند: ما درحال پرداخت مالیات آب هستیم و هزینه قبض سه ساعت وصلی آب کدر و به شدت شور را هم پرداخت می‌کنیم اما نتیجه اینها چیست؟ آب شور و بد بو و بی‌توجهی مسؤولان. مگر ما چه می‌خواهیم؟ جز بدیهیات یک زندگی؟ ما عاشق کشور و استانمان هستیم ولی این رسمش نیست که هر وقت از آب و حق و حقوق‌مان گفتیم ما را شورشگر بخوانند. گفت‌وگو را نیمه‌تمام رها می‌کند، بشکه‌هایش را داخل خودرو قرار می‌دهد و دور می‌شود.

تقدیر الهی یا جفای مسؤولان؟

اینجا مردم دل پری دارند و اما در عین حال صبورند. فکر می‌کنند این جفا‌ها و بی‌توجهی‌ها تقدیر الهی است و باید در برابر این امتحان خودشان را مقام و صبور نشان دهند. این حرف‌های من نیست. صحبت‌های پیرمردی است که در صف آب ایستاده‌است. گاهی هم کسی تیکه پرانی می‌کند و می‌گوید مگر این عکس‌ها و گفت وگوها برایمان آب سالم می‌شود؟ یکی دیگر هم اضافه می‌کند بگذار ببیند حالا همه خوزستان درحال تبدیل شدن به غیزانیه است.

در همین حین تانکر بنیاد مستضعفان چند متر پایین‌تر به محله آبرسانی می‌کند. کمی از صف و جمعیت تنها محل فروش آب تصفیه کم می‌شود و مردم در صف آبرسانی سازمان مستضعفین می‌ایستند.

وضعیت آب بهتر است اما احتمال پایین آمدن کیفیت آن وجود دارد

حجت‌الاسلام مجید ناصری‌نژاد، نماینده مردم شادگان در گفت‌وگو با خبرنگار جام‌جم درباره شوری آب این روزهای شادگان می‌گوید: پس از اتمام پروژه آبرسانی غدیر، قرار بر این شد تمام آب شرب مورد نیاز شادگان از غدیر تامین شود اما ظرفیت پروژه غدیر به حد مطلوب نرسید و خود پروژه آبرسانی غدیر نیز با مشکل مواجه شد. این امر سبب شد آبی که به عنوان آب شرب مورد استفاده مردم شادگان قرار می‌گیرد، مخلوطی از آب غدیر و آب کارون باشد.

ناصری‌نژاد عنوان می‌کند: هرقدر نسبت آب کارون به غدیر بیشتر باشد آب مورد استفاده مردم شادگان کیفیتی پایین‌تر خواهد داشت. از این رو اگر تمام آب مصرفی ما را از غدیر تامین کنند کیفیت بد آب شرب شادگان حل خواهدشد.

نماینده مردم شادگان در ادامه عنوان می‌کند: در هفته‌ای که گذشت و این روزها نسبت آب کارون به غدیر بیشتر بود.

او اضافه می‌کند اگر وضعیت رودخانه کارون خوب باشد، شوری آب کمتر می‌شودولی در این روزها کارون با دبی پایین مواجه بود. ناصری‌نژاد عنوان می‌کند بهانه سازمان آب و برق کمبود آب پشت سدهای استان است و برای همین دبی کارون را کمتر کرده‌اند و به دنبال کاهش دبی کارون، شوری آب بیشتر شده و کیفیت آب پایین‌تر آمده‌است.

او با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته می‌افزاید: وضعیت آب نسبت به سابق بهتر است اما ما به این حد قانع نیستیم. در حال حاضر در تلاشیم آب مورد استفاده شادگان از غدیر تامین شود.

ناصری‌نژاد همچنین می‌گوید: اگر بارندگی‌ها در سال جدید خوب باشد و آب ذخیره پشت سدهای استان به حد مطلوب برسد، به تکرار نشدن این اتفاق تکرار امیدواریم.

زینب مرزوقی - جام‌جم خوزستان 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: شادگان تالاب هورالعظیم سیل خشکسالی مردم خوزستان مردم شادگان ناصری نژاد آب شرب شوری آب بشکه ها شست وشو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۱۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند

ایسنا/کرمانشاه هرگوشه‌ مخازن آب خودنمایی می‌کرد. مخازنی که شاید خیلی اوقات خالی می‌ماندند و آبی برای پر کردن آنها نبود و تنها منبع آب این روستا و چند روستای اطراف آن تانکرهای آبرسانی‌ سیار بود و یا گاهی چشمه‌های محلی کوچک با آب ناپایدار و گاهی نه چندان سالم.

این آب تنها آبِ در اختیار اهالی این روستاها بود. هم برای شرب، هم مصارف بهداشتی، هم آب مورد نیاز احشام و… .

روستاهایی که بیش از ۴۰ سال است همین روند را داشته‌اند، تا اینکه در دولت سیزدهم لوله‌های آب به تک تک خانه‌های این روستاها رسید و بعد از چند دهه طعم آب سالم و بهداشتی را چشیدند.

شاید باورش دشوار باشد که روستاهایی در شهرستان کرمانشاه و تنها در فاصله کمتر از دو ساعت از مرکز استان چنین وضعیتی داشتند و حالا به همت شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه چند صد روستا در استان یا آبرسانی شده‌اند و یا پروژه‌های آنها در حال اجرا است و اگر پول باشد تا پایان سال ۱۴۰۵ دیگر روستایی با تنش آبی در کرمانشاه باقی نخواهد ماند.

آبرسانی به ۸۲۰ روستای کرمانشاه در دست اقدام است

به گزارش ایسنا، امروز(یازدهم اردیبهشت) دومین برنامه از اردوهای «راویان پیشرفت» با بازدید خبرنگاران از پروژه‌های حوزه آب و فاضلاب استان برگزار شد.

در ابتدای این برنامه سوار بر اتوبوس‌ها راهی روستاهای محروم دهستان جلالوند شدیم تا از نزدیک حال خوب مردمی که اخیرا آب به روستاهای آنها رسیده را ببینیم. روستاهایی که بنا به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان، به همراه ۸۲۰ روستای دیگر استان آبرسانی به آنها در حال اجرا است.

دکتر رضا داوودی در مسیر رسیدن‌ به این روستاها توضیحاتی درباره وضعیت پروژه‌های آبرسانی روستایی در استان ارائه کرد ‌و با بیان اینکه آبرسانی به روستاهای کرمانشاه در سه بخش در دست اقدام است، این سه بخش را شامل پروژه‌های با اعتبارات ملی، پروژه‌های با اعتبارات استانی و پروژه‌های قرارگاه محرومیت‌زدایی عنوان کرد و گفت: در مجموع ۸۲۰ روستا در این سه بخش در حال آبرسانی است.


وی با بیان اینکه عمده این پروژه‌ها از تیرماه سال ۱۴۰۱ آغاز شده‌اند، افزود: در همین مدت آبرسانی به ۳۲۵ روستا به بهره‌برداری رسیده و یا آماده بهره‌برداری است که جمعیتی بالغ بر ۴۵ هزار نفر از این پروژه‌ها بهره‌مند خواهند شد.

به گفته داوودی، برای آبرسانی به این روستاها بالغ بر ۶۲۵ کیلومتر لوله‌گذاری، احداث ۱۵۳ باب مخزن، احداث ۴۹ باب ایستگاه پمپاژ و حفر ۴۶ حلقه چاه انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه طی حدود دو سال اخیر به اندازه ۱۰ تا ۲۰ سال کار انجام شده است، گفت: در سالیان گذشته هر سال ۲۰ تا ۴۰ روستا آبرسانی می‌شد، اما در این دو سال شاهد آبرسانی به ۳۲۵ روستای استان بوده‌ایم.

به گفته داوودی، عملیات رسمی بهره‌برداری از آبرسانی به تعدادی از این روستاها از اواخر اردیبهشت آغاز می‌شود، اما هم اکنون نیز آب در اختیار مردم قرار دارد و معطل افتتاح‌های رسمی نیستند.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به پروژه‌های آبرسانی به روستاها در قالب قرارگاه محرومیت‌زدایی داشت که در مجموع ۸۶۰ روستا در قالب دو قرارداد و ظرف مدت حدود سه سال آبرسانی می‌شوند که عملیات اجرایی تعدادی از آنها آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه تعداد روستاهایی که در قرارداد اول آبرسانی می‌شوند را ۳۴۹ روستا اعلام کرد و یادآور شد: در قالب قرارداد دوم نیز ۵۱۱ روستا آبرسانی می‌شوند که در انعقاد قرارداد دوم از اولین‌ استان‌ها بودیم.

وی ابراز امیدواری کرد آبرسانی به روستاهایی که در قالب قرارگاه محرومیت‌زدایی و همچنین در سایر بخش‌ها دست اقدام است، تا پایان نیمه اول سال ۱۴۰۵ و البته به شرط تامین اعتبار به بهره‌برداری برسد.

داوودی در ادامه با بیان اینکه ‌پروژه‌های آبرسانی روستایی در تمامی شهرستان‌ها در دست اجرا است، کرمانشاه را محروم‌ترین شهرستان استان از نظر آب روستایی اعلام کرد.

وی اظهار کرد: در شهرستان کرمانشاه دو پروژه بزرگ مجتمع‌های آبرسانی امام علی (ع) یک و دو در دست اجرا است.

ماجرای دو هزار نفری که سال‌ها آب نداشتند

با پایان این توضیحات به روستای « قاپ قوی» رسیدیم، جایی‌که پروژه امام علی (ع) با تحت پوشش قرار دادن ۱۸ روستا در حال انجام است و بازدیدی از روستای « سراب کریان» که در انتهای این مسیر آبرسانی قرار داشت، انجام دادیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه  از اینکه پروژه آبرسانی امام علی (ع) یک، ۱۸ روستا را با جمعیت دو هزار نفر تحت پوشش دارد یاد کرد و گفت: مردم این روستاها در این سال‌ها هیچ نوع دسترسی به آب آشامیدنی نداشتند و منبع تامین آب آنها از طریق آبرسانی سیار و یا برخی چشمه‌های محلی غیر بهداشتی بود.

داوودی اظهار کرد: هم اکنون از این ۱۸ روستا هشت روستا از آب بهره‌مند هستند و ۱۰ روستای دیگر نیز تا پایان اردیبهشت آب‌دار خواهند شد.

وی از انجام ۸۰ کیلومتر لوله‌گذاری، حفر یک حلقه چاه با دبی ۲۵ لیتر در ثانیه، احداث ۲۱ باب مخزن و پنج ایستگاه پمپاژ برای آبرسانی به این ۱۸ روستا خبر داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه از صعب‌العبور بودن تعدادی از این روستاها یاد کرد که کار آبرسانی را دشوار کرده بود.

به اندازه سختی کار اما مردم روستا راضی بودند، شیرینی پخش می‌کردند و دور مدیران و خبرنگاران حلقه زده بودند و از اینکه بعد از چند دهه می‌توانند در منازل خود شیر آب را باز کنند و آب مصرف کنند شادی می‌کردند.

تلاش برای بهره‌برداری از مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب کرمانشاه تا سال ۱۴۰۴

بازدید از ‌پروژه‌های آب روستایی که تمام شد، مقصد بعدی پروژه‌ای برای فاضلاب شهر کرمانشاه بود. پروژه‌ای بسیار مهم و حیاتی که مردم چندین سال چشم انتظار اجرای آن بودند.

کمی به سمت انتهای شهرک کیهانشهر مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب شهر کرمانشاه در حال ساخت است. ‌پروژه‌ای که وقتی به بهره‌برداری برسد فاضلاب یک‌سوم دیگر از جمعیت شهر کرمانشاه را تصفیه خواهد کرد و تنها فاضلاب یک سوم شهر باقی می‌ماند.

جای خالی این پروژه‌ در این سال‌ها باعث شده دو رودخانه مهم شهر، یعنی آبشوران و قره‌سو بار تصفیه‌خانه را به دوش بکشند و به مسیری برای عبور فاضلاب تبدیل شوند.

 این پروژه که عملیات اجرایی  آن عملا از نیمه دوم سال ۱۴۰۱ آغاز شده، در صورت تامین اعتبار تا سال ۱۴۰۴ وارد مدار خواهد شد.

داوودی با بیان اینکه مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب شهر کرمانشاه برای تصفیه فاضلاب ۴۰۰ هزار نفر در حال اجرا است، ظرفیت این تصفیه‌خانه را ۶۷ هزار مترمکعب در شبانه‌روز اعلام کرد.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه از پیشرفته‌ترین تاسیسات فاضلاب بهره می‌برد و حدود ۲۴.۵ میلیون مترمکعب پساب خروجی دارد که برای صنایع کرمانشاه خصوصا صنایع شرق کرمانشاه قابل استفاده خواهد بود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه پیمانکار این پروژه را قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا اعلام کرد ‌و افزود: این تصفیه‌خانه اکنون حدود ۲۴ درصد پیشرفت دارد.

 داوودی ابراز امیدواری کرد تا پایان سال عملیات سازه‌ای این تصفیه‌خانه به اتمام برسد تا در سال آینده بتوان تجهیزات آن را خریداری و نصب کرد و در نهایت در سال ۱۴۰۴ به شرط تامین منابع مالی شاهد بهره‌برداری از این تصفیه‌خانه باشیم.

وی از مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه به عنوان یک مگاپروژه یاد کرد که هم مزایای زیست محیطی و صنعتی دارد و هم‌ با قرار دادن پساب در اختیار صنایع، به حفظ ذخایر آب کمک خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه از انجام ۳۴۵ هزار متر مکعب خاک‌برداری، ۴۶۰۰ تن آرماتوربندی، ۳۵ هزار مترمکعب معادل ۹۰ هزار تن بتن‌ریزی و … برای این پروژه خبر داد.

داوودی با اشاره به سرمایه‌گذاری حدود هزار میلیارد تومانی این پروژه و اینکه مصوبه سفر رئیس جمهور به میزان حدود ۳۱۶ میلیارد تومان را دارد، ابراز امیدواری کرد، بتوان از محل قانون بودجه نیز مبالغی برای این تصفیه‌خانه دریافت کرد.

وی در پایان با بیان اینکه در حال حاضر فاضلاب ۳۲۴ هزار نفر از جمعیت شهر کرمانشاه تصفیه می‌شود، گفت: برای پوشش جمعیت شهر کرمانشاه نیازمند دو مدول تصفیه‌خانه با ظرفیت ۴۰۰ هزار نفر هستیم.

تابستان ۱۴۰۳، بهترین تابستان کرمانشاه از نظر تنش آبی

به گزارش ایسنا، مقصد آخر خطوطی برای بهبود توزیع آب در شهر کرمانشاه بود که در نزدیکی میدان شهدا در دست اجرا است.

‌پروژه‌ای که به تکمیل خطوط بین مخازن کمک می‌کند و باعث می‌شود مشکل قدیمی توزیع آب در مناطق شهر کرمانشاه بعد از چند دهه مرتفع شود.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه، برای حل مشکل تامین آب مناطق جنوبی، شرقی و جنوب غربی شهر کرمانشاه، دو خط شامل خط غرب و خط جنوب و شرق اجرا شد که خط غرب بین مخازن چمن به جمهوری  اجرا شده و اگرچه تا حدودی به بهبود وضعیت جنوب غربی کمک کرده، اما برای تکمیل این اقدامات باید خط شرق و جنوب نیز اجرایی شود.

داوودی از طول ۹ کیلومتری خط جنوب و شرق نیز یاد کرد که هفت کیلومتر آن اجرایی شده و دو کیلومتر باقی مانده نیز تا اوایل تیرماه و قبل از تنش آبی اجرا خواهد شد.

وی معتقد است، با مجموع اقدامات از جمله تکمیل خطوط بین مخازن، اصلاح و بازسازی شبکه، جداسازی زون‌های فشاری، حفر ۲۵ حلقه چاه و … مشکلات چندین ساله‌ آب شهر کرمانشاه حل شده و تابستان ۱۴۰۳ بهترین تابستان از نظر تنش آبی برای شهر کرمانشاه خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • دیدار نماینده ولی فقیه در خوزستان با مردم شادگان +فیلم
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • جواد نکونام: باد روی عملکرد ما تاثیر گذاشت؛ مردم می‌دانند سر چه کسانی باید پایین باشد
  • نکونام: سر کسانی باید پایین باشد که مردم آنها را می‌شناسند/ سقف را رعایت کردیم و گریه مان درآمد، سرمان کلاه رفت
  • نکونام: مردم می‌دانند سر چه کسانی باید پایین باشد
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • رئال مادرید اجازه نداد آب خوش از گلوی بایرن مونیخ پایین برود
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند