Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین یه نقل از ایسنا، علیرضا ورناصری  در خصوص آخرین وضعیت پروژه تونل انتقال آب بهشت‌آباد اظهار کرد: به دنبال تلاش‌های فراوان و رایزنی‌های نمایندگان استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری، خوشبختانه بحث احداث تونل بهشت‌آباد متوقف شده است و فعلا در این زمینه هیچ اقدامی نخواهد شد.

وی با بیان اینکه طرح احداث تونل بهشت‌آباد دو مشکل اساسی داشت، افزود: این طرح تاییدیه زیست محیطی ندارد و سازمان حفاظت محیط زیست کلا مخالف اجرای این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در این طرح مباحث مربوط به حق‌آبه استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری در پایین‌دست، دیده نشده بود.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: از یک سال پیش با اقدام هماهنگ‌شده میان مجمع نمایندگان این دو استان و پیگیری از شورای عالی امنیت ملی و تمام سطوح دولت، توانستیم احداث این تونل انتقال آب را که می‌توانست منشاء خسارات بسیاری برای پایین‌دست باشد، تعطیل کنیم.

ورناصری با بیان اینکه دیگر چیزی به اسم تونل انتقال آب بهشت‌آباد نخواهیم داشت، گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده، حداقل فعلا احداث چنین تونلی منتفی و تعطیل شده است. این طرح حتی تا مرحله تامین اعتبار پیش رفته بود که خوشبختانه مانع آن شدیم.

وی ادامه داد: وزارت نیرو در ادامه سیاست غلط انتقال آب سرچشمه‌های کارون بزرگ، به دنبال آن بود که در قالب چند پروژه، بخش قابل توجهی از آب را به فلات مرکزی منتقل کند که خوشبختانه با رایزنی‌های انجام‌شده، از ادامه اجرای طرح‌های انتقال آب جلوگیری شده است.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امیدواریم در ادامه نیز بتوانیم بحث‌های انتقال آب را به عنوان یک سیاست غلط منسوخ‌شده، از برنامه‌های اجرایی وزارت نیرو و دولت‌ها کنار بگذاریم و به فکر جایگزین باشیم.

وی افزود: بهترین راه حل و جایگزین تامین آب برای فلات مرکزی، خلیج فارس است و باید از این منبع سرشار منطقه استفاده کنیم.

ورناصری گفت: استان‌های فلات مرکزی می‌توانند با حمایت نمایندگان خوزستان و چهارمحال و بختیاری، طرح‌های انتقال آب از خلیج فارس را کلید بزنند و ما نیز حتما در بحث تامین اعتبارات و دریافت مجوزها به آن‌ها کمک خواهیم کرد.

وی افزود: آنچه برای ما اهمیت دارد، تامین حق‌آبه استان خوزستان در سطوح مختلف از آب شرب تا کشاورزی، صنعت و محیط زیست است.

نماینده مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم توقف اجرای طرح بهشت‌آباد، پایانی بر اجرای همه طرح‌های تمامیت‌خواهانه‌ای باشد که در طول سالیان گذشته در منطقه پیاده شده است.

وی تصریح کرد: طرح بهشت‌آباد به صورت رسمی متوقف شده است و امیدواریم این روند در دولت آینده نیز ادامه داشته باشد.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پیشینه بحث‌های انتقال آب از سرشاخه‌های کارون به دهه ۳۰ شمسی برمی‌گردد، گفت: طرح‌های انتقال آب در گذشته اجرایی شده‌اند و نمی‌توانیم منکر آن شویم. در حال حاضر در منطقه کوهرنگ، دو تونل در حال انتقال آب سرشاخه‌های کارون به فلات مرکزی هستند و یک تونل انتقال آب نیز در منطقه بیرگان احداث شده است که به زودی وارد مدار خواهد شد.

وی افزود: در ادامه کار و پس از وارد مدار شدن تونل بیرگان، قرار بود تونل بهشت‌آباد احداث و وارد مدار شود که خوشبختانه مانع اجرای آن شدیم.

کد خبر 610913 برچسب‌ها استان چهار محال و بختیاری انتقال آب استان خوزستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان چهار محال و بختیاری انتقال آب استان خوزستان مجلس شورای اسلامی تونل انتقال آب انتقال آب فلات مرکزی بهشت آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۰۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص‌الائمه ظهر چهارشنبه در آئین افتتاح طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شازند با بیان اینکه بزرگترین طرح عمرانی کشور جهاد آبرسانی است گفت: این طرح در استان مرکزی با جدیت در حال انجام است.

وی افزود: چهار طرح حوزه آبرسانی در استان مرکزی وجود دارد که طرح جهاد آبرسانی در ۲ مرحله شامل فاز اول ۶۷ روستا با ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی و در فاز دوم ۱۳۱ روستا را شامل می‌شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: طرح انتقال آب از سد کوچری به ساوه و زرندیه با مدیریت آب منطقه‌ای استان و مدیریت منابع آب کشور در حال انجام است و همچنین انتقال آب به تفرش به صورت آزمایشی در حال استفاده است.

مخلص الائمه ادامه داد: یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت طرح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی و ۶ هزار میلیارد ریال در طرح آبرسانی به شهرستان تفرش هزینه شده که‌این اقدامات نشان از توجه دولت سیزدهم به رفاهیات مردم دارد

کد خبر 6094462

دیگر خبرها

  • باند دوم پل هادی‌آباد شهرستان کارون به بهره‌برداری رسید
  • بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون
  • سه قطعه از محورهای شریانی هرمزگان بسته می شود
  • ۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند
  • ۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است
  • تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب
  • ضرورت احداث تهران جدید
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در غرب، جنوب‌غرب، فلات مرکزی و شرق کشور
  • انتقال آب رودخانه ماربر، تیشه‌ای بر ریشه رودخانه و سد کارون۳
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان