Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@22:04:46 GMT

کشف ۵ جسد از رود کارون پس از سیل/ نجات ۷ نفر توسط غواصان

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۰۲۳۷

کشف ۵ جسد از رود کارون پس از سیل/ نجات ۷ نفر توسط غواصان

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از کشف پنج جسد در رودخانه کارون در پی سیلاب و بالا آمدن آب سد خبر داد.

علی تراب پور در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت شهر اهواز که در پی بالا آمدن سطح آب کارون نقاط مختلفی از آن دچار آبگرفتگی و اضطراب ناشی از سیل شده است گفت: از همان ابتدای شروع بحران در استان خوزستان و پیش از آنکه سیل به اهواز برسد آتش نشانی اهواز به حالت آماده باش در آمد و حتی از نیروهای امدادی در دیگر شهرهای استان خوزستان نیز پشتیبانی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به دنبال پیش بینی هواشناسی بیش از ۴۰۰ آتش نشان در شهر اهواز به حالت آماده باش در آمده و سه ایستگاه نجات غریق آتش نشانی در حاشیه رود کارون نیز فعال شد خاطرنشان کرد: اهواز بیش از ۶۰ کیلومتر خیابان ساحلی دارد که در تمام این خیابان‌ها اقدام به نصب بنرهای هشدار در خصوص سیل صورت گرفت که در حال حاضر بخشی از این بنرها به زیر آب رفته است.

تراب پور با بیان اینکه با بالا آمدن سطح آب، آتش نشانی اقدام به ایمن سازی بسیاری از فضاهای شهری کرد، گفت: خوشبختانه اقدام به ساخت سیل بند شده و در همین راستا نیز بسیاری از محلات و مناطق شهر اهواز از سیل در امان ماندند این در حالیست که طبق پیش بینی‌ها اگر این سیل بندها احداث نمی‌شدند امکان داشت که بالغ بر ۱۵ درصد شهر اهواز دچار سیل شود.

وی با بیان اینکه سه پایگاه غواصین در مجاورت رود کارون به حالت آماده باش در آمد افزود: دو پایگاه ما پس از بالا آمدن رود کارون به زیر آب رفت اما تمامی غواصان ما در حالت آماده باش بودند به طوریکه طی همین مدت هفت نفر که در حاشیه کارون دچار غرق شدگی شده بودند را از مرگ حتمی نجات دادیم و متأسفانه تیم‌های غواصی ما پنج جسد را نیز در رود کارون کشف کردند که این اجساد برای بررسی بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شدند.

وی درباره مناطقی که دچار آبگرفتگی شده بود اظهار کرد: محلات عین ۲، سلیم آباد، سیاهی، شهرک پیام، گل دشت، گلبهار و … دچار آبگرفتگی شدند.

وی با بیان اینکه طبق گزارش‌های ما طی دو روز گذشته تغییری در سطح آب کارون ایجاد نشده است اظهار کرد: خوشبختانه تیم‌های کمکی از شهرداری تهران نیز به یاری آتش نشانان اهوازی آمده و با حضور در شهرک پیام اقدام به تخلیه آب و لجن از سطح معابر و خانه‌ها کردند، در این میان موتورپمپ‌های آتش نشانی تهران بسیار به درد آتش نشانی اهواز خورد و من امیدوارم که چنین امکاناتی در اختیار شهرداری اهواز نیز قرار بگیرد.

تراب پور درباره بالا آمدن سطح فاضلاب در برخی از نقاط اهواز نیز اظهار کرد: حدود ۵۰ نقطه در شهر اهواز وجود دارد که آب فاضلاب در آنها بالا آمده، سیستم فاضلاب در شهر اهواز طوری است که با بالا آمدن آب رودخانه فاضلاب نیز دچار مشکل می‌شود اما با اقدامات انجام شده بسیاری از این نقاط مشکل‌شان حل شد که البته همچنان در چند نقطه مشکلاتی وجود دارد که امیدواریم آب زودتر فروکش کند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز با بیان اینکه با توجه به حجم آب پشت سدها به نظر می‌رسد که وضعیت سطح آب کارون تا اواخر اردیبهشت ماه به همین شکل باشد گفت: اما این احتمال که آب کارون افزایش یابد بسیار کم است و ما امیدواریم که با سیل بندهایی که احداث شده بسیاری از مشکلات ما حل شود. با این وجود بیش از ۴۰۰ آتش نشان در شهر اهواز در آماده باش کامل هستند.

وی اضافه کرد: اگر وضعیت به همین ثبات برسد و بارش‌های اخیر را نیز که هواشناسی پیش بینی کرده پشت سر بگذاریم، احتمالاً از هفته آینده مدارس و دانشگاه‌ها در اهواز دوباره فعالیت خود را از سر بگیرند.

وی همچنین از بازدید ایمنی آتش نشانان اهوازی از کمپ‌های اسکان اضطراری سیل زدگان در سراسر استان خوزستان خبر داد و گفت: تیم‌های کارشناسی آتش نشانان با حضور در کمپ‌های اسکان سیل زدگان موارد ایمنی محل‌های حضور آنها را بررسی کرد.

تراب پور درباره دریافت کمک‌های خارجی به آتش نشانی خوزستان نیز خاطرنشان کرد: هیچ کمکی از کشورهای خارجی در اختیار آتش نشانی اهواز قرار نگرفته است و تنها کمک داخلی نیز از سوی آتش نشانی تهران و اصفهان انجام شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آتش نشاني سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۰۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از جمع‌آوری درمجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون، با سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی، حداکثر تا سه سال آینده خبر داد.

به گزارش ایسنا، مرتضی شاهمیرزایی امروز در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ که «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده، تأمین خوراک پایدار است، اظهار کرد: همه باید برای تحقق راهبرد تعیین‌شده از سوی مقام معظم رهبری در این مسیر حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه تقاضا دارم شرکت‌های ملی نفت، گاز، پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران به‌منظور تحقق جهش تولید کمک‌حال صنعت پتروشیمی باشند، گفت: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گازهای غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گازهایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود، گفت: امروز روزی تاریخی است چراکه همکاری تنگاتنگ دولت و بخش خصوصی را برای اجرای هرچه سریع‌تر طرح‌های توسعه میدان‌های گازی شاهد هستیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز به‌عنوان شرکت مادر تخصصی، در این مسیر در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود، گفت: تکمیل زنجیره ارزش  مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی است باید با شتاب بیشتر به‌سمت تکمیل زنجیره ارزش حرکت کنیم و از وابستگی به خارج بی‌نیاز شویم، بنابراین صنعت پتروشیمی، با سرمایه‌گذاری در بالادست، از تکمیل زنجیره ارزش غافل نمی‌شود.

وی با بیان اینکه بومی‌سازی در حوزه کالا و تجهیزات، کاتالیست و مواد شیمیایی در صنعت پتروشیمی را از پیش‌ترها آغاز کرده‌ایم، تاکید کرد: برنامه‌ریزی تعمیرات اساسی مجتمع‌های پتروشیمی برای فصل زمستان، به‌دلیل محدودیت‌های کمبود خوراک در زمان کوتاه انجام شود.

او اظهار کرد: از شرکت‌های پتروشیمی درخواست داریم تا به پرداخت بهای خوراک و سوخت دریافتی مطابق قرارداد متعهد باشند.

ادامه دارد

دیگر خبرها

  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • آمادگی آتش‌نشانی اهواز برای بارندگی پیش‌رو
  • نجات نصاب آسانسور با سقوط از ارتفاع ۱۵متری
  • دو مصدوم در انفجار گاز در اهواز
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • تلمبه ESP چاه شماره ۳۶۷ میدان اهواز در شرکت نفت و گاز کارون راه‌اندازی شد
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • (ویدیو) نجات زنی گرفتار میان دیوار بعد از چهار روز
  • یک خانم بعد از ۴ روز گیر کردن بین ۲ دیوار در بم نجات یافت
  • توقف ساخت المان غواصان دریادل در زنجان