Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 همایون یوسفی در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس به رییس‌جمهور، بیان کرد: آقای کلانتری رییس سازمان محیط زیست کشور اظهار کرده‌اند مقدار ۲.۵ میلیارد متر مکعب آب از کارون سالیانه قابل برداشت است در صورتی که اکنون کارون ۸۵ درصد آورده آبی دارد و در دنیا برداشت از این آورده باید در حدود ۴۰ درصد باشد اما متاسفانه امروز بسیار بیشتر از ظرفیت کارون از آن برداشت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایط فعلی کشور این مقدار باید ۶۰ درصد باشد.

وی افزود: در حال حاضر ۶۰۰ میلیون متر مکعب آب برای فاز دوم طرح ۵۵۰ هکتاری مورد نیاز است، همچنین ۶۳۰ میلیون متر مکعب جهت کنترل کانون‌های ریزگرد و یک میلیارد متر مکعب حقابه تالاب شادگان می‌باشد. علاوه بر این ۲۶۰ میلیون متر مکعب جهت آبیاری نخلیات استان خوزستان مورد نیاز است. ریاست محترم سازمان محیط زیست که باید خودشان دغدغه محیط زیستی داشته باشند بر چه مبنایی مازاد را اعلام کردند در صورتیکه ما این کمبودها را داریم.

وی در تذکری به وزیر نیرو در خصوص سد گتوند، بیان کرد: میزان آب شوری که در این سد ذخیره حدود ۲۵۰ میلیون متر مکعب است که به حال خود رها شده است و مانند یک بمب عمل نکرده کل جلگه خوزستان را تهدید می‌کند. تحقیق و تفحص در مورد پروژه‌های انتقال آب را برای همه مردم شریف ایران لازم می‌دانم چرا که پروژه‌های غیرکارشناسی انتقال آب آینده کشور را تهدید می‌کند.

یوسفی در تذکری به وزیر نفت، گفت:‌ در خصوص پرسنل قراردادی نفت که سال‌هاست بلاتکلیف هستند اقدامات لازم صورت گیرد.

وی در تذکری دیگر به وزارت اقتصاد، بیان کرد: وزارت امور اقتصاد و دارایی برای باقیمانده سپرده‌گذاران آرمان و سود سپرده‌گذاران چه اقدامی انجام داده است. مبنای محاسبه سپرده سود ۲۲ درصد بوده است اما اکنون ۱۵ درصد محاسبه می‌گردد، امیدوارم این مشکل سریعتر برطرف شود.

انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۴۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد

محمد میری معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان گفت: سطح زیر کشت گل محمدی در خراسان رضوی از هزار و ۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود یک هزار و ۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

او با بیان اینکه برداشت گل از اواسط اردیبهشت ماه جاری در مناطق گرمسیر به ترتیب تا سایر مناطق آغاز می‌شود، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲ هزار و ۸۰۰ تن گل محمدی‌تر در استان برداشت شود.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: اکنون در استان تعداد ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلاب‌گیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی فعالیت می‌کنند.

میری با بیان اینکه میزان اشتغالزایی در طول دوره برداشت گل محمدی حدود ۴۲۰ هزار نفر روز است، بیان کرد: امسال تولید گل محمدی در خراسان رضوی، ۲ هزار و ۸۰۰ تن پیش‌بینی شده است.

او با بیان اینکه حدود ۶۰ درصد گل محمدی تولیدی استان فراوری شده و به تولید گلاب می‌رسد، تصریح کرد: خراسان رضوی از نظر سطح زیر کشت گل محمدی رتبه پنجم در میان سایر استان‌های کشور را دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • رفع ۹۰ درصد آبگرفتگی‌های ناشی از بارندگی در اهواز
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • هوای برخی شهرهای خوزستان ، ناسالم برای گروههای حساس
  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • تلمبه ESP چاه شماره ۳۶۷ میدان اهواز در شرکت نفت و گاز کارون راه‌اندازی شد
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان